Tervetuloa Galeristalle, ainutlaatuisten korujen, lumoavien Hummel-hahmojen, korkealaatuisten keräilykelpoisten Steiff-karhujen ja keräilijöille tarkoitettujen eksklusiivisten nukkejen jälleenmyyjälle! Sukella laadukkaiden tuotteiden kiehtovaan maailmaan ja löydä ajatonta kauneutta.

Galerista on Saksassa toimiva Sammlergalerie GmbH & Co KG. Perustettuamme yrityksemme 35 vuotta sitten olemme vähitellen nousseet eksklusiivisten korujen ja keräilyesineiden markkinajohtajaksi Saksassa ja palvelemme tällä hetkellä yli 150 000 asiakasta. Olemme ylpeitä siitä, että toimitamme korkealaatuisia tuotteitamme yhteensä kahdeksaan Euroopan maahan. Riippumatta siitä, asutko Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Suomessa, Portugalissa, Tšekissä tai Luxemburgissa, Galerista toimittaa eksklusiiviset korut, lumoavat Hummel-hahmot ja laadukkaat Steiff-keräilykarhut suoraan kotiovellesi.

Jewelry
Hieno koruvalikoimamme ei jätä toivomisen varaa. Klassisesta tyylikkyydestä moderneihin trendeihin, täältä löydät täydellisen korun, joka säteilee persoonallisuuttasi. Saa rakkaasi silmät loistamaan persoonallisilla koruillamme tai anna omalle lookillesi viimeistelyä laadulla, jonka voit nähdä ja tuntea. Verkkokaupassamme on viehättävä valikoima korkealaatuisia koruja ja uniikkeja kallisarvoisella kullalla ja kimaltelevilla jalokivillä koristeltuja koruja - ihanteellisia ihastuttavia romanttisia lahjoja.

Hummel
Hummel-hahmojen ystävät löytävät valikoimastamme todellisia aarteita. Jokainen hahmo kertoo oman tarinansa ja huokuu lumoavalla muotoilullaan lohdullisen nostalgista tunnelmaa. Olipa kyseessä keräilyesine tai lahjaidea, rakkaudella luodut Hummel-figuurit kiehtovat niin nuoria kuin vanhojakin.

Steiff
Keräilijöille tarjoamme valikoidun valikoiman keräilykelpoisia Steiff-karhuja. Kuuluisat "Nappi korvassa" -seuralaiset ovat jo sukupolvien ajan olleet erinomaisen laadun ja vertaansa vailla olevan ilon synonyymi. Uppoudu Steiff-brändin taikaan, joka käsittää lelujen lisäksi aitoja taideteoksia, jotka on luotu vaativien keräilijöiden sydämiin.

DollsGalerista tarjoaa sinulle myös eksklusiivisen valikoiman huippuluokan keräilynukkeja. Jokainen nukke on valittu huolellisesti täyttämään korkeimmat vaatimukset ja innostamaan keräilijöitä ainutlaatuisilla kappaleilla. Olipa kyseessä sitten kokenut nukkekeräilijä tai täydellinen lahja korkealaatuisen käsityön ystäville, LLorensin, Schildkrötin, Paola Reinan ja Antonio Juanin nuket hurmaavat sinut varmasti.

Tutustu Galeristan maailmaan ja inspiroidu tuotteistamme. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi yhdeksi arvostetuista asiakkaistamme!